Nyelvvizsgára, érettségire felkészítő kurzus

Ezeken az órákon célirányosan készülünk az adott vizsga minden feladattípusára, miközben bővítjük a szókincsedet, pótoljuk az esetleges nyelvtani hiányosságokat úgy, hogy közben rengeteget fogsz beszélni, hogy minél magabiztosabban vághass neki a nyelvvizsgának.

Társalgási óra

Ezeken az órákon az a célunk, hogy egyre könnyedebben, magabiztosabban, helyesebben beszélj franciául.
Ehhez rengeteg szerepjátékot, szituációs feladatot, video-és audio anyagot használunk, és különböző, az érdeklődésednek és tudásszintednek megfelelő témákról beszélgetünk.

Nyelvtani rendszerező óra

Ez az óra azok számára a leghasznosabb, akiknél a nyelvtani alapok valamilyen okból nem teljesek, nem érthetőek és így készségszinten nem használhatóak.

Ha úgy érzed, hogy a magabiztos kommunikáláshoz szükséged van arra, hogy tudd, hogy helyesen, minél kevesebb hibával beszélsz, gyere el, és segítek elsajátítani mindent, ami miatt eddig azt hitted, hogy a francia nyelvtant lehetetlen megérteni és főleg helyesen használni.

Állásinterjúra felkészítő óra

Ezeken az órákon elkészítjük önéletrajzod francia változatát, megírjuk a motivációs leveledet az adott pozícióra, felkészülünk az állásinterjún várható összes lehetséges kérdésre, majd az utolsó órán ezeket főpróba-szerűen begyakoroljuk.

Francia cégnél, vagy francia nyelvterületen történő munkavállalásra, tanulásra, nyaralásra felkészítő óra

Ezeken az órákon a hangsúly a mindennapi szituációk eljátszásán, minél több beszélt nyelvi fordulat elsajátításán és az eredeti francia hanganyagok megértésén van.

Célirányosan bővítjük a szókincsedet attól függően, hogy célod a francia kollégáiddal való kommunikálás, diákként a mindennapi életben való boldogulás, esetleg turistaként szeretnéd minél könnyebben megértetni magad francia nyelvterületen.
Mindennek eléréséhez ezen az órán rengeteget fogsz beszélni, mindaddig amíg teljesen magabiztosnak nem érzed magad.

Skype órák

Ezeket az órákat akkor javaslom, ha nem áll módodban eljönni hozzám, vagy szeretnél időt és pénzt spórolni azzal, hogy az otthonodból vagy a munkahelyedről veszel órákat.
Ezek az órák elsősorban azoknak hatékonyak, akik már legalább A2 szinten vannak.